Saturday, October 26, 2013

ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΩΝΟΙ ΦΑΝ ΤΟΥ Michael Jackson ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Michael Jackson ΑΠΟ ΤΟΝ Conrad Murray

Είμαστε μια ομάδα από ευαισθητοποιημένους fans του Michael Jackson. Είμαστε ενωμένοι με γνώμονα τον σεβασμό και την κληρονομιά στον Michael Jackson . Ήταν ένας παγκόσμιος σούπερ σταρ και ενώ θα έπρεπε να μνημονεύεται για την τέχνη του, θα έπρεπε επίσης να μνημονεύεται και για την φιλανθρωπία του. Ίσης σημασίας ήταν η αγάπη του για τα ίδια του τα παιδιά και για τους πιστούς του fans. Αυτά είναι τα πράγματα για τα οποία ο καθένας σαν τον Michael Jackson θα έπρεπε να μνημονεύεται... Όχι για τον τραγικό τρόπο με τον οποίον τον πήρανε από εμάς.

Ο υπεύθυνος που πήρε τον Michael απο τα παιδιά του, την οικογένεια και τους fans του, Conrad Murray, είναι προγραμματισμένο να αφεθεί ελεύθερος σε μερικές μέρες. Ο Murray είναι ένας καταδικασμένος εγκληματίας, που του έβαλαν χειροπέδες και τον πήγαν στην φυλακή λίγο μετά από την καταδίκη του για ανθρωποκτονία. Fans του Michael Jackson απ'όλη την υφήλιο αντιδρούν άμεσα στην άποψή μας πως στον Murray δεν θα πρέπει να επιτραπεί να επωφεληθεί από την εγκληματική του αμέλεια, η οποία κόστισε την ζωή ενός ανθρώπου. Ενός ανθρώπου που αγαπήθηκε από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

 Απευθυνόμαστε σε όλα τα media, κανάλια, οργανισμούς δημοσίων σχέσεων και εκδότες, σε μια προσπάθεια να τους ενθαρρύνουμε να μην δώσουν το βήμα στον Murray για να κερδοσκοπήσει ή να εκμεταλλευτεί την ζωή ή ακόμα και τον θάνατο του Michael Jackson. Ο Murray δεν έχει δείξει καμία απολύτως μεταμέλεια για το έγκλημα του και δεν δέχεται καμία ευθύνη για τις στυγερές πράξεις και την αμέλεια του. Αντιθέτως, συνεχίζει να στοχοποιεί τον Michael Jackson και τα παιδιά του. Ο Murray συνεχίζει μέσω των αντιπρόσωπων του και μέσω συνεντεύξεων μέσα από την φυλακή να μεταθέτει - κατόπιν καταδίκη - το φταίξιμο στο θύμα του. Σε μια απρόσεκτη και απερίσκεπτη πράξη, ο Murray εξέδωσε ένα ηχογραφημένο μήνυμα στην κόρη του Michael Jackson, Paris. Με αυτή την πράξη έδειξε τον εγωισμό του και την αναισθησία του προς το ίδιο το παιδί που έμεινε ορφανό από το έγκλημα του.
 Είμαστε αποφασισμένοι να θεωρήσουμε υπεύθυνο οποιοδήποτε οργανισμό καθώς και όλους τους συνεργαζόμενους με τον Murray. Αν είναι αναγκαίο, θα έρθουμε σε επαφή με διαφημιστές, σπόνσορες και κοινοτικούς οργανισμούς, ώστε να αποτρέψουμε τον Murray από το να κερδοσκοπήσει. Ο Murray δεν θα έπρεπε να έχει κανένα μέσον για να διαδίδει την "αλήθεια του", ειδικά όταν αρνήθηκε να πει την "αλήθεια του" ενόρκως. Ο Αγώνας μας για δικαιοσύνη για έναν μόνο άνθρωπο όπως τον Michael δεν γνωρίζει όρια. Πιστεύουμε πως όλα τα media θα έπρεπε να σέβονται το γεγονός ότι ο Michael Jackson δεν βρίσκεται πια εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια σε κάθε κατηγορία, και να αφήσουν αυτόν τον άντρα, που εκατομμύρια αγαπούν και συνεχίζουν να θρηνούν, να αναπαυτεί επιτέλους εν ειρήνη.

CampaignTwitter: @BoycottCM 

Email: BoycottCMCampaign@gmail.com 

Μεταφράστηκε από τους Έλληνες οπαδούς των MJHellas

No comments:

Post a Comment